Massage in Houten voor optimale ontspanning

Altheya is er voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden, balans en ontspanning. Dit bied Altheya in de vorm van ademcoaching en holistische begeleiding, maar ook met een massage in Houten. De massagevorm die gebruikt wordt is een schudmassage die ultiem ontspannend werkt en zorgt voor doorstroming van de energie door je lichaam. Energetisch in balans komen is een goed uitgangspunt voor zowel lichamelijk als geestelijk herstel, en daar kan deze massage in Houten je bij helpen.

Altheya Schudmassage Waterval kopie

Massage in Houten bij pijnklachten

Er zijn veel verschillende klachten die terug te voeren zijn op spanningsklachten waar schudmassage een weldaad is. Neem bijvoorbeeld rug-, schouder- en nekpijn. Heb je  chronische of regelmatig terugkerende pijn- of spierspanningsklachten, chronische vermoeidheid of andere klachten waar de reguliere geneeskunde niet zo goed raad mee weet en je zoekt daar een oplossing voor is het goed om de massage met holistische begeleiding te combineren. Zo werk je toe naar het wegnemen van de oorzaak van de klachten.

Holistische begeleiding naar meer balans

Altheya is gespecialiseerd in bewustzijnswerk, wat alles te maken heeft met naar binnen keren en jezelf leren kennen. Kunnen en durven voelen wat je zelf nodig hebt is veel makkelijker met een helpende hand en steunende aanwezigheid. In meerdere gesprekken gaan we in op de achterliggende oorzaak van jouw klachten, wat vaak verrassende inzichten oplevert. Aan de hand van de diverse methodes die altheya te bieden heeft kun je je chronische stress verminderen, en meer in balans komen. De massage in Houten is bedoeld voor mensen die het lastig vinden om te ontspannen, en daar af en toe wat hulp bij kunnen gebruiken. De ademcoaching is een fijne aanvulling en kan je een lekkere boost geven.

Ben je benieuwd naar wat Altheya voor je kan betekenen met holistische begeleiding, ademcoaching of een ontspannende massage in Houten? Neem dan contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden aan de hand van jouw klacht(en).

Altheya Schudmassage IJssculptuur 2