Energetische opschoning

                                Met helende kracht opruimen; beperkende overtuigingen en emotionele patronen laten gaan
                                                                            om ruimte te maken voor licht en liefde.

Energetische Opschoning

Energetische opschoning maakt de weg vrij naar je zuivere creatiekracht. De creatiekracht vanuit je hart zonder de vervuiling vanuit je denken en conditioneringen.
Stap voor stap, in jouw tempo, kijken we wat overbodig is in jouw leven en ruimen het op. Je leven, gevoels- en denkwereld worden letterlijk opgeruimder, er ontstaat helderheid en focus. En er komt tijd en ruimte vrij voor wat er echt toe doet.
Heb je het gevoel meer te overleven dan te leven?
Voel je je meegesleurd door de dagelijkse gang van zaken, ervaar je te veel stress en heb je geen tijd voor reflectie?
Heb je mooie dromen maar krijg je ze niet op de grond?
Wil je bewuster gebruik maken van je eigen creatiekracht?
Of wil je meer in line leven met jouw missie?
Dan is energetische opschoning iets voor jou.

Altheya Energetische opschoning pareldruppel op vrouwenmantelblad

De kracht van intentie

Intentie heeft met creëren te maken. Vragen in het volle vertrouwen dat het voor je beschikbaar is. Naar een doel bewegen niet wetend hoe, maar wel wetend dat je er zult komen. In feite is een intentie zetten, een zaadje planten. De plant moet nog groeien, zeker, en toch is in het zaadje de volledig uitgegroeide plant al aanwezig. Het enige wat nodig is is een vruchtbare bodem en gunstige omstandigheden. Dat is waar we met energetische opschoning aan werken, een vruchtbare bodem en gunstige omstandigheden zodat de zaadjes als vanzelf tot wasdom komen.
Opruimen, vrij (los)laten, ontbinden heeft vaak twee kanten. Een positieve kant van orde, helderheid en ruimte. En een negatieve kant van verlies, angst voor het onbekende en leegte. Vanwege die negatieve kant blijven we vaak langer vasthouden aan het vertrouwde bekende ook al voelt het niet goed en willen we anders. Laat je meenemen in het proces van opschonen dat je zelf begeleidt en waaraan ik met liefdevolle aanwezigheid ondersteuning bied.

Door mijn holistische aanpak kun je met een zeer breed scala aan klachten bij mij terecht. Het is opvallend dat chronische stress verminderen bij veel klachten de basis is van de behandeling. Als je namelijk uit die fight or flight-modus komt is je lichaam weer in staat om te herstellen. Ik help je deze staat van zijn te bereiken, wat ik doe aan de hand van veel verschillende oefeningen en gesprekstechnieken. Daarnaast kun je bij mij tevens een massage in Houten boeken, waarbij ik letterlijk de opgebouwde spanning in je lichaam wegneem. Dit is een hele prettige manier om gericht en met direct effect chronische stress te verminderen. Als je op zoek bent naar ontspanning of je wilt jezelf even verwennen na een drukke werkweek is mijn massage een waar cadeautje. Heeft je klacht een wat ingewikkeldere, lastiger te verhelpen oorzaak? Dan sta ik als coach voor je klaar, en help ik je om op een dieper niveau te helen en in balans te komen. Je gaat jezelf leren kennen, maar ook leren voelen wat jouw behoeften en wensen zijn, en hoe je deze kunt uiten. Ik stel je precies de juiste vragen zodat je aan het denken wordt gezet, en help je bij het zetten van stappen in de juiste richting.