Ademcoaching creeërt ruimte en bewustzijn

Je ademhaling heeft ontzettend veel invloed op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal. Veel mensen ademen zonder dat ze het in de gaten hebben te oppervlakkig, doorgaans betekent dat dat ze te hoog ademen maar het kan ook zijn veel spierspanning in hun borst hebben en juist alleen in hun buik ademen. Ademcoaching leert je technieken aan waarmee je helemaal tot rust komt en je lichaam uit de ‘fight or flight’ modus kunt halen. En ademcoaching leert je dieper en voller te ademen zodat je je fitter voelt. Als ademcoach help ik je bewust te worden van je ademhaling, en leer ik je er zelf mee aan de slag te gaan om je beter te voelen. Heb jij geregeld last van moeheid, chronische stress, voel je je gespannen of zit je ademhaling erg hoog? Dan kan ademcoaching je heel goed helpen om meer rust en vreugde in je leven te brengen.

Ademcoach

Ademcoach met holistische aanpak

Ademcoaching is een holistische coaching. Holistisch betekent het totale plaatje als uitgangspunt. Dus niet alleen de klacht, de pijn, het ongemak maar ook hetgeen daar aan ten grondslag ligt wordt in ogenschouw genomen. Vaak is chronische stress verminderen een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Veel mensen ervaren op dagelijkse basis de druk om te presteren. Ze moeten veel ballen tegelijk in de lucht houden, en dat levert stress op. Dit beïnvloedt je ademhaling, wat op zijn beurt de stress verergert. De ademcoaching van Altheya leert je bewust te worden van je ademhaling. Door ermee te gaan spelen kun je op termijn ook tijdens stressvolle gebeurtenissen of wanneer je onder druk staat je van je ademhaling bewust worden en gebruiken om je lichaam en geest te ontspannen.

Bij welke klachten kan ademcoaching je helpen?

Ademcoaching is een holistische coaching. Holistisch gaat uit van eenheid, alles inclusief. De specifieke klacht waarmee je komt kan de een of andere behandelmethode; ademcoaching, schudmassage, algemeen holistische begeleiding, meer of minder geschikt maken. Altijd van toepassing is chronische stress verminderen en je systeem in balans brengen.
Voor ademcoaching en een massage kun je alleen in Houten terecht. De algemene holistische begeleiding kan ook via zoom. 

Benieuwd wat ademcoaching of algemeen holistische begeleiding voor je kan betekenen of wil je een ontspannende schudmassage boeken? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we aan de hand van jouw klachten wat Altheya je te bieden heeft.

Ademcoach