Chronische stress verminderen brengt je meer in balans.

Heb jij reeds langdurig last van stress? Heb je alles al geprobeerd om te ontspannen maar heeft dit niet het juiste effect? Chronische stress verminderen is lastig, maar zeker niet onmogelijk. De holistische begeleiding van Altheya helpt je hier bij, en brengt je weer in contact met jezelf. Ademcoaching helpt je bijvoorbeeld om weer bewust te worden van je ademhaling en de spanningen in je lichaam. Chronische stress verminderen begint namelijk bij het bewust worden van de spanning in je lichaam. Je ademhaling is daarbij een belangrijke en niet te onderschatten tool.

Door mijn holistische aanpak kun je met een zeer breed scala aan klachten bij mij terecht. Het is opvallend dat chronische stress verminderen bij veel klachten de basis is van de behandeling. Als je namelijk uit die fight or flight-modus komt is je lichaam weer in staat om te herstellen. Ik help je deze staat van zijn te bereiken, wat ik doe aan de hand van veel verschillende oefeningen en gesprekstechnieken. Daarnaast kun je bij mij tevens een massage in Houten boeken, waarbij ik letterlijk de opgebouwde spanning in je lichaam wegneem. Dit is een hele prettige manier om gericht en met direct effect chronische stress te verminderen. Als je op zoek bent naar ontspanning of je wilt jezelf even verwennen na een drukke werkweek is mijn massage een waar cadeautje. Heeft je klacht een wat ingewikkeldere, lastiger te verhelpen oorzaak? Dan sta ik als coach voor je klaar, en help ik je om op een dieper niveau te helen en in balans te komen. Je gaat jezelf leren kennen, maar ook leren voelen wat jouw behoeften en wensen zijn, en hoe je deze kunt uiten. Ik stel je precies de juiste vragen zodat je aan het denken wordt gezet, en help je bij het zetten van stappen in de juiste richting.

Chronische stress verminderen geeft rust in je hoofd

Met holistische begeleiding besteed Altheya veel aandacht aan het verminderen van chronische stress en het verhogen van je trillingsniveau . Teruggaan naar de basis, naar wie je in essentie bent is het begin van heling. In jouw energiesysteem liggen namelijk alle ervaringen, overtuigingen en zelfs trauma’s opgeslagen die je eerder hebt ervaren. Altheya biedt je gerichte oefeningen om deze op te zoeken en aan te pakken, waardoor je je letterlijk vrijer voelt en meer in het hier en nu kunt leven.

Hoe kan Altheya jou helpen herstellen?

Door mijn holistische aanpak kun je met een zeer breed scala aan klachten bij mij terecht. Het is opvallend dat chronische stress verminderen bij veel klachten de basis is van de behandeling. Als je namelijk uit die fight or flight-modus komt is je lichaam weer in staat om te herstellen. Altheya helpt je deze staat van zijn te bereiken, met verschillende oefeningen en technieken.

En natuurlijk kun je ook kiezen voor een regelmatige massage in Houten, de schudmassage die Altheya biedt helpt je lichaam direct de opgebouwde spanning vrijlaten. Dit is een hele prettige manier om gericht en met direct effect chronische stress te verminderen. Als je op zoek bent naar ontspanning of je wilt jezelf even verwennen na een drukke werkweek is een schudmassage een waar cadeautje. Heeft je klacht een wat ingewikkeldere, dieper liggende oorzaak? Dan heeft holistische begeleiding of ademcoaching  je meer te bieden, en helpt je om op een dieper niveau te helen en in balans te komen. Je gaat jezelf leren kennen, maar ook leren voelen wat jouw behoeften en wensen zijn, en hoe je deze kunt uiten. Prikkelende en onverwachte vragen helpen je bij de essentie te komen om van daaruit nieuwe stappen te kunnen zetten.