Schudmassage

                                                             Je met helende kracht laten raken en in beweging brengen.

Holistic pulsing

Holistic pulsing wordt ook wel een wieg- of schudmassage genoemd. Je ligt op een massagetafel en je lichaam wordt in beweging gebracht. Door een puls aan het lichaam te geven en de reactie van het lichaam af te wachten, alvorens een nieuwe puls te geven, komt het lichaam in haar/zijn eigen ritme. Als vanzelf gaat je lichaam zich ontspannen. Bewegen doe je bijna altijd door eigen aansturing. In een pulssessie echter wordt je lichaam bewogen. Dit geeft je de mogelijkheid om je lichaam van binnenuit te observeren en te leren kennen.
Ervaar je een blokkade, fysiek of emotioneel?
Ervaar je veel stress en heb je moeite om je lichaam te ontspannen?
Wil je meer uit je hoofd en in je lichaam?
Wil je je lichaamswijsheid beter leren kennen?
Dan is Holistic Pulsing iets voor jou. Holistic Pulsing helpt je lichaam ontspannen waardoor de innerlijke helende kracht haar werk kan doen. Het is breed inzetbaar en kent geen contraïndicatie.

Altheya Schudmassage Waterval kopie

De kracht van water

Water kan stenen breken wordt wel gezegd. Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Water kan reinigen en transporteren. Water heeft bij uitstek het vermogen om evenwicht en eenheid te creëren. Stilstaand en afgesloten water is niet gezond, in de natuur niet en in ons lichaam niet. Water gedijt het best en doet z’n werk het best als het kan bewegen en uitwisselen met de omgeving. De kracht van water is de kracht van beweging, van herhaling, de kracht van aanwezigheid. Holistic Pulsing maakt gebruik van deze vitale kracht van water.